وبلاگ یوکا

رقابت جدی‌تر با نورالینک؛ ایمپلنت Precision Neuroscience تأییدیه FDA دریافت کرد

رقابت جدی‌تر با نورالینک؛ ایمپلنت Precision Neuroscience تأییدیه FDA دریافت کرد

اداره غذا و داروی آمریکا (FDA) به‌تازگی یکی از اجزای اصلی سیستم ایمپلنت مغزی شرکت Precision Neuroscience را تأیید کرده است. این استارتاپ که فقط 4 سال از زمان تأسیس آن می‌گذرد، رقیب نورالینک متعلق به «ایلان ماسک» محسوب می‌شود. // Wait for the DOM content to be fully loaded…

- اندازه متن +

اداره غذا و داروی آمریکا (FDA) به‌تازگی یکی از اجزای اصلی سیستم ایمپلنت مغزی شرکت Precision Neuroscience را تأیید کرده است. این استارتاپ که فقط 4 سال از زمان تأسیس آن می‌گذرد، رقیب نورالینک متعلق به «ایلان ماسک» محسوب می‌شود.

// Wait for the DOM content to be fully loaded
document.addEventListener(“DOMContentLoaded”, function() {
var targetElement = document.getElementById(“digiad-9f021ca8ceb210361b673c009a749407”);
var observer = new MutationObserver(function(mutationsList) {

// Check each mutation in the list
for(var mutation of mutationsList) {
if (mutation.type === ‘childList’) {
if (mutation.addedNodes.length > 0) {
targetElement.style.minHeight = “152px”;
}
}
}
});
var config = { childList: true };
observer.observe(targetElement, config);
});

طبق گزارش CNBC، شرکت Precision Neuroscience درحال توسعه رابط مغز و رایانه (BCI) است که سیگنال‌های عصبی را رمزگشایی کرده و آنها را به فرمان‌هایی برای دستگاه‌های خارجی تبدیل می‌کند. طبق وب‌سایت این شرکت، BCI ابتدا برای کمک به بیماران مبتلا به معلولیت شدید و بازگرداندن توانایی‌هایی مانند گفتار و حرکت به کار گرفته خواهد شد.

البته درحال‌حاضر فقط بخشی از سیستم این شرکت موفق به اخذ تأییدیه FDA شده اما به گفته Precision، این نخستین تأییدیه کامل رگولاتوری برای BCI بی‌سیم محسوب می‌شود.

بخشی از این سیستم که تأییدیه دریافت کرده، رابط قشری لایه 7 (Layer 7 Cortical Interface) نام دارد؛ آرایه‌ای میکرواکترودی نازک‌تر از موی انسان که ظاهری شبیه نوار چسب زرد دارد. این آرایه از 1024 الکترود تشکیل شده و می‌تواند فعالیت الکتریکی در سطح مغز را ثبت، پایش و تحریک کند. طبق اعلام شرکت، این آرایه بدون آسیب به بافت مغز با آن تطابق پیدا می‌کند.

استفاده از ایمپلنت رقیب نورالینک در بیماران واقعی

وبلاگ یوکا - Precision Neuroscience1

FDA استفاده از این فناوری را برای حداکثر 30 روز در بیماران مجاز اعلام کرده است؛ یعنی جراحان می‌توانند از این ابزار در عمل‌های جراحی برای نقشه‌برداری از سیگنال‌های مغزی بهره ببرند.

تاکنون این آرایه موقت در 37 بیمار کاشته شده است. یکی از این موارد، آوریل گذشته در بیمارستان مونت‌ساینای نیویورک انجام شد. در این موارد، دستگاه فقط مدت کوتاهی (چند دقیقه یا ساعت) و روی بیمارانی که به دلایل پزشکی تحت جراحی مغز قرار گرفته‌اند، استفاده شده بود.

اکنون با تأییدیه سازمان غذا و دارو، Precision می‌تواند داده‌های طولانی‌مدت‌تری از مغز بیماران جمع‌آوری کند. راپاپورت تأکید می‌کند:

«این تأییدیه دسترسی ما به داده‌های متنوع و باکیفیت را به‌طور چشم‌گیری افزایش می‌دهد و به ما در ساخت BCIهای مؤثرتر کمک خواهد کرد.»

علاوه‌بر نورالینک، از دیگر شرکت‌های فعال در این حوزه می‌توان به Synchron اشاره کرد؛ شرکتی که از حمایت مالی «جف بزوس» و «بیل گیتس» برخوردار است.

منبع: جمع اوری خودکار از وبسایت دیجیاتو

درباره نویسنده

نظر شما در مورد این مطلب چیه؟

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *